torstai 4. syyskuuta 2008

Terveisiä Kiikasta vol. 1
































Aika mennä jollottaa töitä tehdessä, jälkikasvua ihmetellessä, taivaanrantaa maalaillessa ja parisuhdetta hoitaessa.

Kaikkiaan nykyhetki ja tulevaisuus kutoutuu mukavasti sikin sokin yhteen. Ammatillisesti ajatellen tässä uuden Sastamalan ( from 1.1.09->) nuorisotyöntekijöitä ja muita kasvattajia tavattuani tulevaisuus ei näytä ollenkaan pahalta. Ihmisillä tuntuu olevan virtaa ja tarmoa toimia nuorten parissa + heidän kanssaan. Mukavaa kaikessa on tietenkin se, että saan olla mukana luomassa jotain uutta, jonka met yhdessä saamme toimimaan.

Ryhmäytykset ( seiskaluokan ) oli ja meni täällä Äetsässä männäkuussa ja palaute ainakin opettajilta on ollut positiivinen. Mukavaa oli mullakin puhua pälpättäessä ja kitaraa rämpyttäessä.
Vainion Tiina ( Äetsän kunnan THE nuorisotyö ) on kyllä mahtava tyyppi, mieleen tulee aivan Asta. Molemmilla on näkemystä, kokemusta, tietoa ja taitoa vaikka muille jakaa. Kelpas olla ryhmäytyksessä hänen kanssaan Leiriaholla duunissa.

Ryhmävaihtoa ainakin mä havitellen ensi kesäksi tohon kesäkuun alkuun, jos vaan kaikki natsaa. Lähdemme teinien kanssa reissunpäälle jonnekin.. vastaanottavan tahon haku on käynnissä.. btw... kiitos Asta-Ilonalle yhteystiedoista Manner-Eurooppaan ",).

Olemme muuten huomanneet yhden hyvän puolen tässä maalla asumisessa ( naapurin lehmät on siis pirtin seinästä 7. metrin päässä töllistelemässä ) : kahvikeittimeen tarvii ladata huomattavasti vähemmän kahvinpööniä kuin ylämailla, koska kraanasta tulee ph-arvoltaan kovanlaista lähdevettä Harjun kankaalta.. . Vesi on lisäksi sangen makoista. Ei taida tulla monellakaan kylällä yhtä hyvää raakavesilähdettä täällä Härmä-landiassa. Lähdevettä ei siis puhdisteta, vaan se pumpataan Sammaljoen vesijohtoverkkoon sellaisenaan. Laitan tänne kotikylämme linkin, kun sivut saadaan nettiin tänä syksynä.

http://www.radiomanta.fi/
Meillä seurakuntien työntekijöillä on vakkarihartausvuorot ao. radiossa. Aloittelemme tänä syksynä Sastamalan Selvä Kelin kokoon hieromista. Eeva oli radiolla esitellyt ideaa ja palaute oli ollut positiivista. Pitää tehdä asialle jotain. Perästä kuuluu.. . Alustana siis radio Manta.

Ohessa muutama jokapäiväinen, ah niin tyypillinen näkymä työpaikan ikkunasta ja ympäristöstä.

Isoskoulutus meillä alkaa tänä syksynä ja se on 2-vuotinen. Mainostamassa kävimme Outi-Tuulian kanssa livenä ihan paikan päällä yläkoulun puolella tunneilla. Kiitos siitä Elinalla ja Leenalle.

Yleisesti ottaen nuoriso tällä perällä tuntuu olevan mukavaa ja rentoa poppoota, joten silläkin rintamalla näyttää kivalta.


Ai niin, jos Ideaparkkiin halajatte, ohessa on yks kuva paikasta mihin ei kantsi mennä.

Ei kommentteja: