perjantai 19. joulukuuta 2008

Kohti vuotta 2009


Selvä Keli radioshow on sitten vuoden 2008 osalta paketissa. Viimeisen lähetyksen studiovieraana oli Selvä Peli -työryhmä, joka kokousti viestintäpajalla. Katsottiin taaksepäin ja todettiin porukalla, että taakse jäi hyvä ja vilkas vuosi. Tästä on hyvä jatkaa ansaitun ja toivottavasti rauhoittavan joulutauon jälkeen kohti vuotta 2009, joka sitten onkin monien merkkivuosien sarjatulitusta.

Eipä ennen ole oikein ollut tapana korostaa nuorisotyön toimintojen merkkivuosia. Viime huhtikuussa Vasatokassa pidettiin Selvä Peli porukoilla työkokousta teemalla Minne menet inarilainen nuorisotyö? Huomattiin, että ehkäpä vuonna 2009 olisi syytä suhtautua asiaan toisin. Tosi monia asia täyttää tasavuosia, lista on näyttävä:

- Nuorisotila Stönö 25 v.
- Viestintäpaja 20 v.
- Rajarock 20 v.
- Nuorisokeskustoiminta 15 v.
(Nk. Inari/Vasatokka)
- Tilkkutäkki 15 v.
- Selvä Peli 10 v.

Niin ja saavuttaahan Selvä Kelikin peukku suussa vaiheen eli täyttää helmikuussa kokonaiset yksi vuotta...

Nämä vuosipäivät ryydittävät vuotta 2009. Juhlinta tapahtuu ensisijassa normaalin perustyön merkeissä, mutta erityisjuttujakin on tulossa. Tiedotuksellisesti vuosi on erityisen tärkeä... Selvä Peli ryhmällä on siis tiedossa vilkas vuosi.

Mutta sitä ennen pysähdytään ja rauhoitutaan joulunaikaa viettämään.

Selvä Keli kiittää kuuntelijoitaan, studiovieraitaan sekä blogissa kävijöitä
kuluneesta vuodesta ja toivoo kaikille rauhallista joulua ja mukavaa vuotta 2009.

Blogi ja radioshow vaikenevat, mutta vain hetkeksi. Selvä Keli radioshow produced by Mari & Seppo on the air again on the 8th of january, elikkäs loppiaisen jälkeen nuorten asiat esillä Radio Inarissa...

S

Ei kommentteja: