lauantai 31. toukokuuta 2014

Game over, online blogging, osa III: 20 - 21

 
Game over, vai onko?
 
 
Miun mielestä tunnelma täällä on niin mainio, ettei paremmasta väliä. En ole ennen ollut vastaavanlaisessa tapahtumassa mukana, mutta lähtisin toiste. Koen olevani pääsemässä NuVa:n toiminnan ytimeen, eli olemaan siellä missä lapset ja nuoret ja juuri kuuntelijan sekä viestinviejän tehtävässä. Täällä olen tavannut paljon lapsia ja nuoria ja saanut kertoa heille mistä NuVa:ssa on kyse. Moni pysähtyy mielellään kuuntelemaan höpöttelyjäni ja osallistumaan rastin toimintaan.
 
Lattialle on levitetty aaltopahvia johon saa piirtäen tai kirjottaen tuoda ääntään kuuluviin. Pahvi kyselee kolmea asiaa; "Mikä on Inarissa kivaa?", "Mitä toivoisit Inariin?" sekä "Terveisiä NuVa:lle." Vastaajat ovat olleet monen ikäisiä, pienistä kirjoitustaidottomista aina yläastelaisiin.
 
 
Vastaukset ovat myös olleet monenlaisia huomioiden vastaajan iän. On kuitenkin hienoa huomata lasten ja nuorten iloinen asenne ja valmius pysähtyä hetkeksi. Itsekkään en ole meinannut poistua pisteeltä, vaan tapitan siinä mielelläni osallistuttamassa ihmisiä.
 
 
 
Maria "Papu" Peltonen
 
 


Ei kommentteja: