lauantai 19. heinäkuuta 2008

Inarista Kiikkaan

Kiikkahan on pieni paikka Tampereelta länteen. Välimatka Pirkanmaan Isolle Kirkolle on vähän yli 50 km, joten Manse itsessään ei ole kaukana. http://www.aetsa.fi/ ja http://www.kiikanseurakunta.fi/ kertovat lisää.

Nuorisotyö heinäkuussa ( varsinkin jos olet itse nuorisotyön ammattilainen eli tietoa ao. asiasta on... ) on melko rauhallista yleensäkin, mutta näin kesken vuotta saapuessani Kokemäenjoen varressa olevaan toimistooni, tahti on TODELLA verkkaisa. Aikaa on tullut käytettyä uusiin työkavereihin ja paikkoihin tutustumiseen... vapaa vuorovaikutus laajentaa aina maailmankuvaasi ja niin on myös minulla päässyt käymään.

Uutta ja ihmeellistä tulee eteen joka päivä ja kaiken sulattelussa pitää välillä pysähtyä miettimään. Tuleva vuosi 2009 tuo mukanaan totaalisen muutoksen työnkuvaani, työpaikkaani ja työmenetelmiini.. syy on tämä: http://www.sastamala.fi/ .

Kunnat tulevat tällä seudulla yhdistymään Sastamalan kaupungiksi 1.1.2009 ja se vaikuttaa kaikkien kuntapuolen ja seurakuntien työntekijöiden toimenkuviin.

Nähtäväksi jää miten tulevan nuorisopastorimme visiot tulevat toteutumaan. Uutta Sastamalaa pitäisi seurakuntien lapsi-ja nuorisotyöntekijöitten alkaa luomaan jo tänä syksynä, kun taas yhdistyvät kunnat aikovat tuottaa konkrettisia tekoja vasta vuoden päästä. Ilmeisestikin on niin, että jompi kumpi toimintatapa on oikea.

Filosofin mukaan jos etsit onnea sinun pitää uskoa, jos taas tavoittelet tietoa niin sinun tulee kysellä. Sastamalassa tullaan näitä molempia elementtejä varmastikin soveltamaan.

Tulen täältä Pirkanmaan korvalta aika ajoin joitakin ajatuksiani raapustaamaan tänne, joten jos kiinnostaa niin saa lukea. Palautetta voi laittaa: selva.keli(at)gmail.com.

ps. Miksi Porilaisilla kuorma-autoilijoilla menee niin "hyvin"? Vastaus: heillä on kuulemma peruskoulussa ollut matikka 5:n ja uskonto 10. ",)

-mortti-

Ei kommentteja: