torstai 28. helmikuuta 2008

Selva Kelin historian ensimmäinen radiolähetys tänään torstaina 28. helmikuuta Radio Inarissa taajuudella 89.00 ja 95.70 stay tuned!





Tätä kirjoittaessani Seppo vääntää studiossa haastattelua kuntoon ja lähetettävään muotoon. Itse päätin naputella tässä välissä tänne blogiin aloitustekstit ja lisätä starttikuvan.

Radioshown ( kuulostaa mahtipontisen hienolta ) tekeminen vaikuttaa näin ensimmäisen lähetyksen kynnyksellä sangen mielenkiintoiselta. Nuorisotyöntekijä yleensä ottaen suunnittelee, resurssoi ja tekee itse mutta tiedottaminen jää vähän puolitiehen. Tähän asian tilaan toivomme omalta vähäiseltä osaltamme tuovamme parannusta. Asiaa koetetaan vääntää
ainakin meidän Inarilaisten näkövinkkelistä. Yhteydessä ohjelman aikana olemme tuttuihin eri puolilla muailmaa ja kuulostelemme herkällä korvalla miten muut näkevät asiat kauempaa katsottuna.

Ideoita ja kommentteja saa lähettää: selva.keli@gmail.com . Tai sitten livenä, tekstiviesteinä ja voi meille soittaakin.

Profiili ohjelmalla tulee olemaan positiivishenkinen, tulevaisuus näyttää kuinka asiassa onnistutaan.

Myöhemmässä vaiheessa tarjoamme kilpailuja ja fani-tuotteitakin.

Tarjoamme ohjelmaa myös lontooksi, silloin tällöin.. .

Maailmaa ei voi pelastaa, mutta yritetään.

Selvä Keli - elämästäkin kiinnostuneille ihmisille!

Stay tuned!

No niin...
Mortti opettaa allekirjoittanutta selvan kelin blogin käyttöön... Minä puolestani odottelen puhelua Etelä-Savosta tehdäkseniohjelmaan toisen haastattelun, joka tulee eetteriin ensi torstaina elikkä 6.3. klo 19.... Puhelu tuli, joten nyt studioon....
Skööö

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Siitä se lähtee. Blogi on hyvä idea, jotta tämmöset etelän varpusetkin pysyy kartalla Inarin kuvioista. Ja ei mistä tahansa kuvioista, vaan sellasista jotka kiinnostaa. Hyvää jatkoa...rokrok!