torstai 6. maaliskuuta 2008

Tiistaina leikkasimme haastatteluja


No joo... "me leikkasimme" kuullostaa hienolta, mutta tosiasiassa Ilmari ne leikkasi.. met vain ihmeteltiin vieressä. Myöhemmin lupaamme nöyryyttää vain itseämme tämänkin leikkaushomman parissa. Kiitos Ilu!

Kaikesta huolimatta ( ja aivan meistä riippuneista syistä ) illan program on paketissa ja malttamattoman odottelemme jo klo. 19.00:ta.

ps.
Marrun kannattaa olla kuulolla, jossain vaiheessa lähetystä lataamme eetteriin yllätyksen.

RALLIA

Tiistaisin on mahdollisuus lähteä ajamaan rallia... tytöt ja pojat, äitit ja isät.. Nuorilla, sekä tytöillä, että pojilla, on nyt mahdollisuus kokeilla ja harrastaa jäärata ajoa. Rallia on tarjolla Inarissa, Jääsavun rannassa, Tiistai iltapäivisin ja iltaisin.
Autot ovat Inarin seurakunnan autokerhotyön ja -työläisten tulosta ja niillä ajellaan.
Myös bensat autoihin sponsoroi srk.

Radalla on vähintään yksi aikuinen, joka valvoo, ajoa ja vastaa ryhmän turvallisuudesta ajon aikana.

Omat ajokypärät täytyy olla mukana ajajilla.

Seurakunta tai nuorisotoimi ei vastaa kyydityksistä paikalle tai pois, vaan se jää nuorten ja perheiden hoidettavaksi. Isien, äitien, isovanhempien ja muiden aikuisten osallistuminen toimintaan olisikin täten toivottavaa, sekä kyyditysten, että yhteisen tekemisen ja huvitusten toivossa.

Nyt ei muuta, kuin porukka kasaan, kyyditykset kuntoon, ilmoittautuminen Astalle tai Mortille ja radalle!

Lisätietoja ja ilmoittautumisia: Asta 0505688118

Mortti 0405071715



Inarissa tapahtuu ensi viikollakin jotain. Alkuviikon tapahtumia valoitamme lähetyksessä (ks. edellä), mutta muuten Valtakunnalliset autopajapäivät ( Arctic Trophy 2008 )
keräävät eri autopajoja ja niitä tukevia yhteistyötahoja Inariin 14-16.03.08.
Lisätietoja löydät: http://www.oljymaki.cjb.net/ . Varsinainen ajopäivä on lauantaina ja sivustolta löydät ajoharjoittelupäivän tarkan ohjelman. Hyvän sään vallitessa riitää erilaista nähtävää ja vaihtelevia tunnelmia riemusta pettymykseen.

Special guest stars osio:
Jos Rovaniemen & Sodankylän historic/sprint ralliurhot saavat kalustonsa iskuun, tulevat he
tarjoamaan unohtumattomia co-pilot ajokokemuksia halukkaille. Tämä siis la. 15.03.08 kalusto/sää/varaosa/kuljetus yms. normaalein varauksin.

We´ll see how the hotrod howls!

Ei kommentteja: